fbpx

Wie is Ankie

Wat is jouw focus punt? Je hoeft niet veel te veranderen, omdat er veel zal veranderen…

Korte

bio

Mijn passie is om ondernemers en ambitieuze professionals in beweging  te zetten om het beste uit hun zelf, hun werk, bedrijf of organisatie te halen.

Vaker stil staan, minder druk doen, tijdig uizoomen en meer tijd voor jezelf en elkaar  nemen, moedig ik zo ontzettend aan. Daar word je authentieker,bewuster en dus echt wel beter van!

Geboren in 1980, ondernemend, nieuwsgiering en leergierig. Woon in Gilze, samen met twee heerlijke kids Tess & Gers en mijn lieve man Thijs. De afgelopen 2 jaar hebben we ons droomhuis gebouwd, een heerlijke plek, een fijn thuis. 

Ik vind het heel belangrijk om in alles wat ik doe, dicht bij mijzelf te blijven. Tijdig reflecteren, even uitzoomen en soms even uit mijn comfortzone stappen, helpen hier enorm bij. 

Ik sport graag en eet bewust. 80% gezond en 20% geZondigen. Ik geloof niet in een dieet of kort eenmalig sportprogramma, it’s all about mindset. En natuurlijk is dit niet over één nacht ijs gegaan. Bewustwording, aandacht, focus en doorzettingsvermogen zijn nodig.

Als je mentaal én fysiek iets verandert, straal je dit uit en heeft dit enorme gevolgen voor hoe jij jezelf voelt. Dit is absoluut een wisselwerking. 

Delen, beleving creëren en mooie herinneringen maken, staan bij mij hoog in het vaandel. 

Sinds Januari ben ik weer gestart na een sabbatical van 6 maanden, het beste cadeau wat ik mijzelf ooit heb kunnen geven. Met veel frisse ideeën en nieuwe inzichten. Mijn grootste inzicht uit 2019 is het effect van het hebben en nemen van TIJD. 

Waar word ik nu blij van: 

De prachtige kleuren die de lucht mij soms laat zien

De glimlach die ik zie ontstaan bij het groeten van mensen. Een lach is een simpel, mooi & krachtig cadeautje dat niks kost

Tijd! Tijd voor mijzelf, mijn gezin, mijn gezondheid, mijn familie, mijn échte vrienden en mijn eigen ontwikkeling

Gastvrijheid! Of geef eens iemand een compliment

Dat heerlijke gevoel: In ons bed stappen als de lakens net gewassen zijn

Happy Attacks, dat ik echt bewust geniet van een moment, vaak is 3 seconde al genoeg